Inmatriculari
Oferta noastra cuprinde servicii de inmatriculari auto complete, respectiv efectuarea in favoarea d-voastra a tuturor etapelor ce trebuie parcurse in vederea inmatricularii unui autovehicul, indiferent ca este vorba despre o masina noua sau cumparata la mana a doua, inmatriculata deja in Romania sau care urmeaza sa fie inscrisa in circulatie pentru prima data in tara noastra, aflata la inceput de contract de leasing sau la final.

Va puteti baza pe experienta noastra in inmatriculari auto, pentru a evita situatiile neplacute ce pot aparea in cadrul acestei proceduri.

Serviciile noastre de inmatriculari auto va scapa de frustrarile la care sunteti supusi alergand de la institutie la alta pentru completarea dosarului de inmatriculare! Va propunem in schimb sansa de a lucra cu profesionisti, in primul rand, dar mai ales cu oameni binevoitori, care sunt dispusi sa stea la dispozitia d-voastra inca de la preluarea documentelor si pana la finalizarea serviciilor de inmatriculare auto catre d-voastra.

CONSULTANTA PRE-INMATRICULARE
Ne asiguram ca primiti toate actele necesare inmatricularii autovehiculului, din partea vanzatorului. Va oferim consultanta in privinta redactarii contractului de vanzare – cumparare si calculam totalul taxelor auto ce vor trebui sa fie achitate, in vederea inmatricularii.

ASISTENTA R.A.R.
Asiguram asistenta la Registrul Auto Roman, pentru efectuarea omologarii (pentru masinile care se afla la prima inmatriculare in Romania si pentru care este necesara efectuarea omologarii si implicit emiterea cartii de identitate a acestora) sau a autenticitatii (pentru masinile care trec prin procesul de transfer de proprietate).

TAXE SI IMPOZITE
Va reprezentam la Administratia Financiara, pentru obtinerea deciziei privind calculul timbrului de mediu si implicit pentru plata acestuia.

Inscriem masina la Administratia Publica Locala in vederea impozitarii si implicit platim impozitul aferent autovehiculului in cauza.

Achitam, in numele d-voastra, toate celalalte taxe necesare finalizarii procedurii de inmatriculare auto.

SERVICIUL INMATRICULARI
Depunem dosarul de inmatriculare la Serviciul de Inmatriculari Auto, efectuam plata numarului de inmatriculare, care poate fi la rand sau preferential, iar ulterior ridicam si va predam actele masinii si placutele cu nr. de inmatriculare.