Detailing auto
Servicii oferite:

Detailing exterior complet – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: curatare exterioara detaliata, curatarea bitumului, decontaminarea caroseriei cu argila, polisharea caroseriei in 1-4 pasi, degresarea caroseriei, protejarea caroseriei cu sealant polimeric, curatarea jantelor si a anvelopelor, protejarea jantelor si hidratarea anvelopelor, polisharea si protejarea elementelor cromate, hidratarea si protejarea elementelor din plastic si cauciuc. Acest proces este recomandat a se face o data la 1-3 ani (in functie de modul de exploatare).

Curatare exterioara detaliata pentru intretinerea periodica – se executa in 7 etape: clatire, spumare, clatire, samponare, spalare cu manusi din blană de miel, limpezire, stergere. Sampoanele folosite au pH neutru, astfel incat nu afecteaza stratul de protectie de pe caroserie, iar prosoapele din microfibra cu ajutorul carora se sterge masina sunt special concepute pentru a nu zgaria caroseria și geamurile. De asemenea, se pune accentul si pe zone greu accesibile precum: roțile, contraaripile, busonul si usita rezervorului, oglinzile, grilele de aerisire, emblemele si ornamentele.

Polisharea caroseriei – se realizeaza cu masini de polishat, pad-uri (superabrazive, abrazive, medii, fine) si paste (superabrazive, abrazive, medii, fine), pentru a remedia zgarieturile mari, medii, mici si hologramele (panzele de paianjen). Acest proces este recomandat a se face atunci cand zgarieturile de pe caroserie sunt deranjante si cand aceasta si-a pierdut din luciu.

Polisharea caroseriei 3 in 1 (intr-un pas) – se realizeaza cu masini de polishat, pad-uri (medii, fine) si cu o pasta speciala care are in compozitie atat particule de polish medii si fine cat si sealant polimeric. Acest proces este recomandat celor care doresc rezultate bune (nu perfecte, daca zgarieturile sunt medii spre mari) la preturi mici si intr-un timp foarte scurt.

Eliminarea „cojii de portocala” – se realizeaza prin indepartarea unui strat gros de lac, pentru ca reflexia vopselei sa fie perfecta (ca cea din oglinda, geam). Acest proces este urmat, in mod obligatoriu, de cel de polishare a caroseriei. Este recomandat celor care vor ca masina sa arate perfect, ireprosabil, precum cele de la expozitii (acest proces este facut dupa prima vopsire a oricarui autoturism Rolls-Royce nou).

Degresarea caroseriei / geamurilor – se realizeaza intotdeauna dupa polishare si inainte de aplicarea unui tratament de protectie, pentru ca sealantul sa aiba aderenta mai buna si, implicit, o durabilitate sporita.

Decontaminarea caroseriei / geamurilor – se realizeaza manual, cu ajutorul argilei (inainte de aplicarea cerii sau sealant-ului) sau prin polish fin. Acest proces consta in desprinderea de pe caroserie a mizeriei (invizibila, de obicei) care nu poate fi curatata prin spalare. Recomandam decontaminarea inainte de aplicarea unui tratament de protectie.

Protejarea caroseriei – se realizeaza prin aplicarea unor solutii precum: sealant polimeric (durabilitate de aproximativ 3 luni), sealant polimeric (durabilitate de aproximativ 6 luni) sau sealant ceramic (cea mai mare durabilitate, in functie de brandul ales si numarul de straturi aplicate). Pe langa faptul ca protejeaza caroseria de razele UV, apa, gheata, zapada, zgarieturi, praf, contaminanti, aceste produse ofera caroseriei un luciu extraordinar.

Polisharea si protejarea elementelor cromate – are rolul de a imbunatati dramatic aspectul masinii, facand-o, pur si simplu, sa sclipeasca.

Restaurarea si protejarea elementelor din plastic – consta in curatarea, slefuirea, degresarea, vopsirea si protejarea elementelor din plastic (bandouri, capace oglinzi, bare, etc.) afectate de probleme precum: zgarieturi, pete.

Hidratarea si protejarea elementelor din plastic / cauciuc – are rolul de a intineri aspectul acestor elemente, de a le prelungi durata de viata si de a le proteja de apa, mizerie, raze UV, etc. Acest proces este recomandat a se face o data la 6 luni.

Curatarea bitumului / lipiciului – se realizeaza cu solutii dedicate care dizolva bitumul si lipiciul de pe caroserie, eliminand riscul zgarierii caroseriei (prin frecare).

Curatarea si impermeabilizarea softop-ului – curatarea se realizeaza in mai multe etape, 2 pasi cu „Tornador”, perierea si extractia apei din tesatura. Dupa uscare se aplica solutia de impermeabilizare care are o durabilitate de pana la 3 ani.

Tratament hidrofob pentru geamuri – are rolul de a imbunatati vizibilitatea in timpul ploii si ninsorii, reducand necesitatea utilizarii stergatoarelor, de a proteja parbrizul de inghet si zgarieturi minore. Durabilitatea acestui tratament este de minimum 18 luni sau 30.000 km.

Detailing roti – este pachetul care inglobeaza urmatoarele servicii: demontarea rotilor, curatarea, decontaminarea, polisharea si protejarea jantelor (atat pe exterior cat si pe interior) cu sealant dedicat (3 straturi), curatarea, hidratarea si protejarea anvelopelor cu sealant, montarea rotilor. Acest proces este recomandat a se face o data pe an (in functie de modul de exploatare).

Curatarea jantelor – se realizeaza cu solutii dedicate care dizolva praful „pietrificat” provenit de la placutele de frana. Acest proces se realizeaza doar pe partea exterioara a jantei.

Polisharea jantelor – este recomandat pentru oferirea unui luciu de exceptie. Acest proces se realizeaza doar pe partea exterioara a jantei.

Protejarea jantelor – se realizeaza prin aplicarea unui sealant special care rezista la temperaturi foarte ridicate si care are rolul de a mentine jantele curate (praful de la placute nu se mai lipeste) si de a asigura o spalare usoara. Acest proces se realizeaza doar pe partea exterioara a jantei si este recomandat a se face o data la 3 luni.

Hidratarea si protejarea anvelopelor – are rolul de a imbunatati dramatic aspectul masinii, de a asigura elasticitate anvelopelor (prelungindu-le durata de viata) si de a le proteja de apa, mizerie, raze UV, etc. Acest proces este recomandat a se face lunar.